top of page

KJW Bouw & Advies: Klaas Jaap de Wit

KJW Bouw & Advies

Klaas Jaap, eigenaar van KJW Bouw & Advies, is van jongs af aan altijd creatief, inventief, ondernemend, behulpzaam en oplossingsgericht denkend geweest. Van het zelfstandig creëren van kleine gebruiksvoorwerpen tot het aanpakken van gehele woningen. 

Ruim 30 jaar werkervaring heeft Klaas Jaap in vele takken van de aannemerswereld. 

Van allrounder in ijzerwaren, tools en toebehoren, specialist in exclusief hang- & sluitwerk, woningbeveiliging, sanitair expert & renovatie van woningen tot bedrijfsruimten. 

Door Klaas Jaap zijn inventieve, creatieve en enthousiaste aard is ieder project voor hem een welkome uitdaging. Bereid alles op alles te zetten om de klant op zijn wenken te bedienen, zodat wensen kunnen worden verwezenlijkt. 

Dankzij de vele connecties kan Klaas Jaap vele van uw wensen op aannemers gebied realiseren. Tevens is hij persoonlijk project manager en in te huren voor ieder droomproject. Dit alles in goed overleg en met heldere communicatie lijnen.   

Aarzel niet contact op te nemen en Klaas Jaap zijn visie en inzicht te vragen, indien u zelf er niet uitkomt. KJW staat u graag bij!

" Creativity is intelligence having fun"
 - Albert Einstein

KJW Bouw & Advies: Lisette de Wit - Lucas

Lisette de Wit-Lucas, sinds 1992 partner en echtgenote van Klaas Jaap én moeder van hun 3 kinderen. 

Lisette is geboren en getogen in een grote aannemers familie en heeft het ondernemen met de paplepel ingegoten gekregen.

 

Vrijwel alle facetten van het zelfstandig ondernemen en het hebben van een groot familiebedrijf heeft ze ervaren en doorleefd. Dit heeft haar gevormd tot de ondernemende vrouw met grensverleggende capaciteiten die ze vandaag de dag is. 

Achter de schermen ondersteunt ze KJW zodat alle zakelijke afhandelingen soepel kunnen verlopen.

 

Oog voor detail, zakelijk inzicht, creativiteit en intuïtieve kracht zijn haar talenten. Dit zet ze met liefde in om KJW Bouw & Advies te ondersteunen en begeleiden. 

Haar motto: Samen Sterk & Pluk de Dag

IMG_2824.jpg
bottom of page