top of page

KJW Bouw & Advies: Klaas Jaap de Wit

KJW Bouw & Advies

Klaas Jaap, eigenaar van KJW Bouw & Advies, is van jongs af aan altijd creatief, inventief, ondernemend, behulpzaam en oplossingsgericht denkend geweest. Van het zelfstandig creëren van kleine gebruiksvoorwerpen tot het aanpakken van gehele woningen. 

Ruim 30 jaar werkervaring heeft Klaas Jaap in vele takken van de aannemerswereld. 

Van allrounder in ijzerwaren, tools en toebehoren, specialist in exclusief hang- & sluitwerk, woningbeveiliging, sanitair expert & renovatie van woningen tot bedrijfsruimten. 

Door Klaas Jaap zijn inventieve, creatieve en enthousiaste aard is ieder project voor hem een welkome uitdaging. Bereid alles op alles te zetten om de klant op zijn wenken te bedienen, zodat wensen kunnen worden verwezenlijkt. 

Dankzij de vele connecties kan Klaas Jaap vele van uw wensen op aannemers gebied realiseren. Tevens is hij persoonlijk project manager en in te huren voor ieder droomproject. Dit alles in goed overleg en met heldere communicatie lijnen.   

Aarzel niet contact op te nemen en Klaas Jaap zijn visie en inzicht te vragen, indien u zelf er niet uitkomt. KJW staat u graag bij!

" Creativity is intelligence having fun"
 - Albert Einstein
bottom of page